Nejnovější recenze ze sekce Dětské kostýmy
- Dárek se vydařil,spokojenost.
kvalitní produkt, synovec byl naprosto nadšený
Noble Collection Hůlka Harryho Pottera s krabičkou od Ollivandera
Registrovaný uživatel
Přidáno: 27. srpna 2023
- U Ollivandera je podvodný e-shop - zboží jsme objednala před více než měsícem a dodnes jsem ho neobrdžela.
- Rozvíjí bojeschopnost naší mládeže, tříbí smysly a udržuje respekt soupeřů.
- Krev se dobře smývá s povrchu.
- Moc se v brnění potím ale když jde o život.....
Kdo chce míti doma boha bojného syna či dceru , nechť laskavě ráčí zakoupiti produkt "Rytířem navždy".
- Kvalita a rychlost.
Naprosté zklamání a zkuste si představit ty slzy, když jsme to vytáhly, minimálně půlka vlasů chyběla a ty co zůstaly, padají taky, nějaké odstříhané, letos obecně, co jsem koupila na eshopech stálo za.. raději to rozdělejte a odzkoušejte, než to odešlete. Nehorázná cena poměr kvalita
super kostým pro malé rošťáky.
Šlo o dárek, obdarované dítě je nadmíru spokojené a meč nedá z ruky.
Nedokážu zatím posoudit, byl to dárek.
maska byla supr, vnuk byl nadšený
Vypadá zajímavě a dobře se nosí.
- dobrá cena
Dcera je spokojená
Kvalitní materiál
Vše v naprostém pořádku
- namačkavý materiál, líbí se nám to. odpovídá to obrázku
- Pestry vyber barvicek
Dobrá cena
- Dovedu si představit, že kdyby stály tak polovic, tak je to ok s tím, že počítáte s tím, že se to bude někde třepit a že nevypadají jako šaty Frozen z pohádky a že jsou na nich čínské visačky.
- Jsou to levné šaty z Číny, je to na nich na první pohled vidět. Bohužel neodpovídají fotce na webu. Na webu vypadají luxusněji, dorazí vám ale taková ta verze "z Wishe", jak se říká. Je ale poznat, že nejde o mýlku, opravdu to byl ten správný výrobek. Koupila jsem je jako dárek k narozeninám, když jsem je vybalila, tak se mi chtělo brečet. Styděla bych se to na oslavu přinést.
Vzhledem k tomu, že je to kup na dálku, kde zaplatíte poštovné a nevíte, co Vám vlastně dorazí, tak nedoporučuju. Já jsem je vracela. V obchodě mi sice alespoň dali pobočku Zásilkovny, tak mě poštovné zpět stálo míň, ale byl to pro mě ztracený čas a peníze a ještě jsem musela šaty shánět jinde.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »